Biletaria e Cirkut Kombëtar funksionon nga e marta në të premte nga ora 9:00-12:00 dhe të shtunë e të dielë nga ora 10:00-11:00.

Çmimet e biletave për shfaqjen në vazhdim janë 50 lekë për fëmijë dhe 100 lekë për të rritur.