Aktivitete të reja

Sot në arenën e Cirkut Kombëtar u zhvilluan dy aktivitete të rëndësishme.- Në orën 11:00, në një arenë të mbushur me reth 500 fëmijë u realizua në bashkëpunim me Televizionin Shqiptar regjistrimi i projektit që po përfundon “Udhëtim në Kohë”…

Nata e Zjarreve

Cirku Kombëtar në bashkëpunim me Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit organizon në datën 24 Shtator, ora 18:30 në amfitetrin veror te liqeni artificial shfaqjen “Nata e Zjarreve”. Në këtë event që i deikohet të gjitha moshave, shikuesit do të argëtohen…