Njoftim për shfaqje

Njoftojmë dashamirësit dhe frekuentuesit e Cirkut Kombëtar se duke filluar nga data 06.05.2017 çdo fundjavë ditëve të shtuna do të jepet shfaqje me numra të zgjedhur nga repertori i larmishëm i cirkut tonë dhe çdo të dielë do të jepet…

Konkurim për pozicionin Akrobat i Dytë

CIRKU KOMBËTAR   NJOFTIM  Lënda:                        Lidhur me konkurim për vend të lirë Drejtuar:                    Të gjithë personave të interesuar Mbështetur në Kodin e Punës të Republikës së Shqipërisë, në VKM nr. 173, datë 7.3.2003“Për emërimin, lirimin ose shkarkimin nga…

Dita e Verës

Me rastin e “Ditës së Verës”, në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës Cirku Kombëtar organizoi një spektakël me numra të zgjedhur nga repertori i tij. Nga ora 11:00-12:00, në sheshin pranë bashkisë shikuesit e çdo moshe duartrokitën gjatë ekzekutimet e artistëve…

Njoftim për vend të lirë

NJOFTIM   Lënda:                        Lidhur me konkurim për vend të lirë Drejtuar:                    Të gjithë personave të interesuar     Mbështetur në Kodin e Punës të Republikës së Shqipërisë, në VKM nr. 173, datë 7.3.2003“Për emërimin, lirimin ose shkarkimin nga…

Fillim i mbarë

Vazhdon me sukses në arenën e cirkut shfaqja “Një vit në një orë”, në të cilën publiku ynë i dashur do të zbulojë punën dhe arritjet një-vjeçare të mjeshtrave dhe artistëve të cirkut të përmbledhur artistikisht në 60 minuta, të…