Njoftojmë dashamirësit dhe frekuentuesit e Cirkut Kombëtar se duke filluar nga data 06.05.2017 çdo fundjavë ditëve të shtuna do të jepet shfaqje me numra të zgjedhur nga repertori i larmishëm i cirkut tonë dhe çdo të dielë do të jepet shfaqja “Arrëthyesi”, ora 18:00-19:00.
Ju mirëpresim në shfaqjet tona.