Ejani në arenën e Cirkut Kombëtar, për të ndjekur një nga përrallat më të bukura.

Sëbashku do të udhëtojmë në mbretëri të çuditëshme, mbushur me gjëra të rralla dhe të papara për botën tonë.

   ÇDO TË SHTUNË E TË DIELË

ORA 18:00, duke filluar nga data 1.Prill 2017

                 Stafi Realizues

 Regjizor,koreograf&skenograf

Sokol Zhugri

As/koreograf

Arlin Zyferi

Formulues muzike

Sajmir Çili

Fonist&ndriçues

Leonard Derveni

Me pjesmarrjen e Studios së Cirkut

Drejtuar nga mjeshtrat

Silvana Dumi&Agron Muho

 DSC_0014