Me rastin e “Ditës së Verës”, në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës Cirku Kombëtar organizoi një spektakël me numra të zgjedhur nga repertori i tij. 
Nga ora 11:00-12:00, në sheshin pranë bashkisë shikuesit e çdo moshe duartrokitën gjatë ekzekutimet e artistëve profesionistë si dhe të fëmijëve të Studios së Cirkut.

 

DSC_0089 DSC_0007 DSC_0057