Shfaqjet e Cirkut Kombëtar në arenën e cirkut vazhdojnë të frekuentohen nga dashamirësit e këtij arti, që janë gjithnjë e më të shumtë. Ata gjejnë kënaqësi, shlodhje dhe argëtim nga realizimet e gjetura artistike të mjeshtrave dhe artistëve akrobatë.

 

DSC_0011