Vazhdon me sukses në arenën e cirkut shfaqja “Një vit në një orë”, në të cilën publiku ynë i dashur do të zbulojë punën dhe arritjet një-vjeçare të mjeshtrave dhe artistëve të cirkut të përmbledhur artistikisht në 60 minuta, të mbushura me emocione, buzëqeshje dhe argëtim.

DSC_0225