Projeti i Teatrit Polifonik “Qejfharrami” i kaloi me sukses emocionet e natës së parë me shfaqjen e dhënë në mbrëmjen e datës 11 Dhjetor 2016 në arenën e Cirkut Kombëtar. Urojmë që kjo nismë e regjizorit Armando Bora të ndiqet edhe nga dallëndyshe të tjera, në zbulim të një vendi interesant artistik për të shpalosiur idetë dhe realizuar projektet. Arena mirëpret çdo bashkëpunim artistiko-kulturor të vlefshëm dhe me interes për publikun.

DSC_0027 DSC_0021