Sot në orën 10:00 në arenën e Cirkut Kombëtar u hodh shorti për fazën e dytë të projektit       “Guidë 2″.
Ishin prezent përfaqësues nga 12 shkollat fituese të fazës së parë.
Pas shortit shkollat do të ndeshen sipas kësaj renditje:

Muaji Nëntor

Data 22 – Shkolla Eqerem Çabej dhe shkolla Qemal Stafa
Data 23 – Shkolla Sinan Tafaj dhe shkolla Partizani
Data 24 – Shkolla Besnik Sykja dhe shkolla Arben Broci
Data 30 – Shkolla Teknike-Ekonomike dhe shkolla Koreografike

Muaji Dhjetor

Data 1 – Shkolla Jordan Misja dhe shkolla Ismail Qemali
Data 2 – Shkolla Andon Zako Çajupi dhe shkolla Hoteleri-Turizëm.