Me rastin e festimeve për “Natën e Bardhë” në Arenën e Cirkut Kombëtar, paradite nga ora 11:00 -12:00 u dha shfaqja e re për fëmijë e titulluar “Flintstones”;
Nga ora 12:30 – 13:30 në shetitoren pranë Teatrit Eksperimental u realizua një spektakël i plotë, ku luajtën të alternuar artistët akrobatë profesionistë, artistët e vegjël të Studios së Cirkut Kombëtar si dhe artistët amatorë. Pjesë e aktivitetit ishte edhe grupi i valleve popullore “Trad Folk Tirana”.

DSC_0038 DSC_0060 DSC_0080 DSC_0108