Në një arenë të mbushur plot me vogëlushë e prindër u dha premiera e re e Cirkut Kombëtar “Flintstones”. Për rreth 60 minuta të pranishmit u kënaqën me arritjet dhe realizimet e artistëve tanë duke i duartrokitur pambarim….Ritëm ngjyra, freski, surpriza….
Premiera do të vazhdojë ditëve të shtuna dhe të diela në muajt Nëntor-Dhjetor, ora 11:00.
DSC_0109 DSC_0027 DSC_0054 DSC_0086