Përfundoi java e parë e takimeve të  të projektit “Guidë 2″. Ballafaqimi ndërmjet shkollave Asim Vokshi dhe Sinan Tafaj ishte më i bukuri dhe emocionali i javës së parë.
Në një arenë të tejmbushur artistët e rinj u duartrokitë furishëm dhe u përcollën me emocione për interpretimet e tyre të bukura në të gjithë zërat e projektit. Juria e ndodhur para këtij fakti dhe ekuilibri forcash i gjykoi të dyja shkollat fituese.
poster guida 2